GILLES-CLERMONT, 40 JAAR ERVARING

SPECIALIST IN ZAAIMACHINES EN BIETENROOIERS

GILLES CLERMONT is alom gekend als een Europese topspeler in de productie van zaai- en rooimachines voor de bietenteelt en de teelt van chicorei. GILLES kan er prat op gaan elke klant een persoonlijk product te kunnen aanbieden. Omdat GILLES op een jarenlange internationale ervaring kan rekenen, heeft het bedrijf een zeer ruime terreinkennis en expertise weten op te bouwen. Zo kan GILLES elke klant die machines aanbieden die het best bij zijn specifieke situatie passen. Bovendien kan elke klant zijn machine verpersoonlijken door keuze uit een hele reeks opties.

 

Onze engineeringafdeling berekent en ontwerpt elke machine met geavanceerde 3D-software. Het hele productieproces, van ontwerp tot montage, is gericht op de allermodernste productietechnieken.

  • NIEUWE PRIVACY WETGEVING - GPDR

Drie redenen om voor Gilles Clermont te kiezen

  • De uitmuntende kwaliteit van het werk op het terrein
  • De robuustheid en de kwaliteit van de gefabriceerde machines
  • De rentabiliteit voor de gebruikers, dankzij een grotere geoogste oppervlakte per dag, met lagere operationele kosten.

 

Bovendien biedt GILLES, dankzij een netwerk van concessiehouders dat altijd op hulp van de constructeur kan rekenen, al zijn klanten service in de buurt. Als specialist in het tweefasig rooisysteem produceert GILLES CLERMONT ook zelfrijdende bunkerrooiers, strooiers, dumpers en precisiezaaiers. De hoofdactiviteit van het bedrijf is gericht op het zaaien en oogsten van suikerbieten en van cichorei. In de wereld van de bieten maakte het naam in heel Europa.

GILLES
HOLMER
PRO-DX

SERVICE 24/24

Gilles Technische Dienst: 
32(0)478.12.01.04
Holmer Technische Dienst:
32(0)478.12.01.05
Magazijn: 
32(0)478.11.02.32