40 jaar ervaring

GILLES CLERMONT VANDAAG

Gelegen op de grens tussen Henegouwen en Namen, vlakbij Beaumont, bouwt GILLES al meer dan 50 jaar rooimachines voor de cichorei- en suikerbietenteelt. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van getrokken materiaal (ontbladeraars, rooiers, laders) maar heeft ook een zelfrijdende bunkerlader (RB) in haar gamma en is volop bezig met het op punt stellen van nieuwe oplossingen voor de verwerking van gras en maïs.

 

Volgens de familie Van Goey, die sinds februari 2007 eigenaar is van Gilles, schuilt het succes van innovatie in de juiste mix van mensen, technologie en economie.

 

Gezien de markt voor suikerbieten dalende was, werd de jongste jaren ook ingezet op de uitbouw van de commerciële activiteiten. Zo vertegenwoordigt GILLES CLERMONT de Franse merken Gilibert en Agronomic in gans België en het Deense Spearhead in een groot deel van Wallonië. Bovendien werd het bedrijf officieel invoerder van het Duitse Holmer, dat integrale oplossingen voor de suikerbietenoogst aanbiedt.

 

De directie van GILLES kan rekenen op een  gedreven team van ervaren personen die het collectief geheugen van de firma bezitten en nieuwe jonge talenten die recent verworven kennis meebrengen. Allen met een passie voor de landbouw.

 

 

 

SERVICE 24/24 TIJDENS SEIZOEN

Gilles Technische Dienst:
32(0)478.12.01.04
Holmer Technische Dienst:
32(0)478.12.01.05
Magazijn:
32(0)478.11.02.32